Interieur inrichting – Alro Food Services CVO Gent – september 2020:

Alro Food Service is met z’n drie jaar ervaring een relatief jonge speler op de markt van de particuliere- en bedrijfsfeesten. Dat maakt hun echter niet minder ervaren om ook van uw evenement een culinaire hoogvlieger te maken. 

 

Met de start van het academiejaar 2020-2021 openen zij een nieuwe locatie te Gent. Alro Food Services is de geschikte partner om je in-house cateringpunt, koffiecorner, bedrijfsrestaurant en dergelijke te ondersteunen, te bevoorraden of zelfs compleet te managen. 

 

Zo werd Flex Solutions BV gecontacteerd om hun te ondersteunen bij de inrichting en afwerking van deze nieuwe locatie. Flex Solutions BV is een Belgische onderneming gevestigd in Duffel die op een 'flexibele' manier, binnen een vooropgesteld budget en deadline totaalprojecten kan realiseren en opleveren. Voor dit project realiseerden we de schilderwerken, elektriciteit en plaatsten we multimedia toestellen.

 

Flex Solutions BV verwezenlijkt elk project. Van concept ontwikkeling tot detail uitwerking en realisatie. Dit allemaal 'in house'. Tevens kunnen we 'custom made' artwork en/of decor stukken aanmaken in eigen atelier om je project in de kijker te plaatsen. 

Afwerking en kwalitatieve producten/materialen dragen we hoog in het vaandel.

 

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan, info@flexsolutions.be

 

Locatie:  CVO Gent, Martelaarslaan 13, 9000 Gent

Klant: Alro Food Services, Duwijckstraat 17, 2500 Lier, 03/376.71.32, www.alrofood.be 

Project manager: Nick Levens (Flex Solutions BV)