Over ons

Zaakvoerder Nick Levens startte zijn carrière als technieker bij het internationaal licht- en geluidsbedrijf Ampco Flashlight. Al snel koos hij zich te specialiseren in het vak elektriciteit. Door de ‘on the field’ ervaring en vooral interesse gaf hij op regelmatige basis interne workshops/opleidingen en groeide hij door als technisch project manager.

Studio 100

In 2007 ging hij in dienst bij Studio 100 waar hij werd aangesteld als Verantwoordelijke Productiefaciliteiten en als opdracht kreeg structuur scheppen en het beheren van het audio, video- en lichtmateriaal. Nick gaf hiërarchisch en functioneel leiding aan een team magazijniers en technici.

In 2010 werd hij benoemd tot Coördinator Productiefaciliteiten en diende hij deze functie te realiseren binnen de grenzen van het toegekende budget en volgens de wettelijke (veiligheids-) voorschriften. Nick was tevens verantwoordelijk om binnen een goedgekeurd en toegewezen budget van Producers en Production Managers Live Entertainment, projecten te realiseren.

Expertise

Door Ampco Flashlight en Studio 100 bouwde hij een enorme expertise en netwerk op in de sector van Live Entertainment, events en TV-projecten.

In augustus 2013 richtte Nick Levens Flex Solutions op om zijn ‘know how’ verder te exploiteren buiten één organisatie en hoopt hij uit te groeien met ‘top service’ hoog in het vaandel. In 2017 werd Flex Solutions omgevormd tot bvba.