Interieur inrichting KRC Genk – Noord 2

Flex Solutions BV werd gevraagd om in te staan voor de totaal inrichting van Noord 2 in het stadion van KRC Genk. Binnen de afgesproken deadline en budget slaagden we erin deze ruimte een totale transformatie te geven. 

De hele ruimte werd geschilderd, productie en plaatsing van een nieuwe backwall aan de togen, bouw podia, plaatsen vloerbekleding, plaatsen lambrisering, behangen, etc. 

Tevens installeerden we nieuwe verlichtingsarmaturen, produceerden we peesdoeken, plaatsten we Airtex op wanden en leverden we andere signage en decor elementen.

Het sterkste punt van Flex Solutions BV is dat alles intern wordt ontwerpen en geproduceerd. Onze werking is uniek gezien onze klanten maar één aanspreekpunt hebben. Met een sterk team van medewerkers en flexibele leveranciers slagen we er keer op keer in om projecten 'to the next level' te pushen en onze klanten te verbazen.

Ben je als particulier of professionele klant op zoek naar een bedrijf dat ook jou droom of idee kan realiseren naar de werkelijkheid ben je bij ons aan het juiste adres. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@flexsolutions.be en wij visualiseren, budgetteren, produceren en verwezenlijken het.   

We danken langs deze weg onze klant KRC Genk voor het vertrouwen en de opdracht.