Klassiek in het Park – Summer 2021

Klassiek in het Park klinkt misschien bekend in de oren, dit jaar was het event al aan zijn zevende editie toe. Het park van Brasschaat, met zijn prachtig kasteel was opnieuw the place to be voor dit spektakel. Afgelopen editie koos onze opdrachtgever nog twee nieuwe locaties aan te doen en zijn er plannen in 2022 om nog meerdere locaties aan te doen. Klassiek aan Zee en Klassiek aan de Schelde werden in het leven geroepen.

 

Voor deze drie openlucht concerten werd Flex Solutions BV gevraagd zowel technische als logistieke hulp te bieden. We maakten in samenspraak van onze klant een bouwplanning op, verzamelden diverse on-site materialen zoals aggregaten, toiletwagens, podia, tenten, vloeren, etc. On-site zorgden we ervoor dat de diverse leveranciers hun ding konden doen binnen de opgestelde planning. Waar nodig werden 'last minute' zaken opgelost en geregeld.

 

De Flex Solutions BV site-crew zorgde voor de totaal inrichting van alle locaties. We plaatsten fencing, nutsvoorzieningen werden aangelegd, terrein verlichting, kassa's, toiletten, tenten, etc.

 

In eigen atelier werden er houten toegangspoorten geproduceerd en ontwierpen we in samenspraak met de klant een huisstijl. Tevens werden er diverse signing baches gemaakt, alles in eigen beheer en atelier. We inventariseerden alle werkzaamheden en maakten een up-to-date draaiboek voor de volgende edities aan.

 

Bent u als organisator of producent op zoek naar een partner die u 'last-minute'  nog kan voorzien van digitale ontwerpen en deze dan ook nog gedrukt kan aanleveren op diverse materialen dan bent u bij Flex Solutions BV aan het juiste adres.

 

Voor meer info over onze artwork afdeling neem gerust vrijblijvend contact op info@flexsolutions.be of ilse@flexsolutions.be