Professioneel plaatser IR-warmetestralers – maart 2020

Sinds begin maart 2020 is Flex Solutions BV professioneel installateur van IR-warmtestralers. 

Met deze infrarood warmtestralers worden zithoeken op terassen of tuinen behaaglijk warm en dat zonder storend rood licht. 

De toestellen worden aan het plafond of muur bevestigd en geven een lange golf infrarood af en zorgen voor een aangename warmte. 

Een geïntegreerde thermostaat en warmtesensor controleren ten alle tijden de buitentemperatuur en maken het zo mogelijk dat het apparaat direct op temperatuurschommelingen kan reageren. 

Dankzij zijn 'on board' technologie wordt de warmte doelgericht op personen gericht en niet onnodig de lucht verwarmd. Op deze manier kan zelfs koude wind het verwarmingsvermogen nauwelijks beïnvloeden en worden muggen niet aangetrokken. 

Dankzij het gebruik van lange golf infraroodstraling geeft het toestel ook geen verblindend rood licht af. 

Met de praktische afstandbediening wordt het toestel niet alleen in- en uitgeschakeld maar kan ook de gewenste omgevingstemperatuur worden ingesteld.

De aluminium behuizing is weerbestendig en dankzij zijn IP44 conformiteit perfect geschikt voor gebruik in de open lucht.

Een romantische avond met wijn en kaarslicht, een tuinfeest en een gezellig avondeten zijn vanaf nu mogelijk tot diep in de nacht.

De IR-warmtestraler werd uitgebracht in twee modellen. Het grootste model heeft een extra lang verwarmingselement van 165 centimeter en een miximaal vermogen van 3000 Watt, zijn kleinere broer heeft een verwarmingselement van 135 centimeter en een maximaal vermogen van 2400 Watt.

 

Voor meer info een een vrijblijvende offerte kan u steeds contact met ons opnemen via volgende GSM-nummer 0476/97.33.59 of via mail info@flexsolutions.be