Q Beach House – Summer 2021

Het Q Beach House is de grootste beach-bar van België en is gelegen in Oostende tussen het casino en de Thermen. Deze bar is geopend gedurende de maanden juli en augustus en dagelijks wordt er live radio gemaakt en kunnen bezoekers genieten van cocktails, tapas en diverse events. 

 

Afgelopen editie werd Flex Solutions BV gevraagd om aan dit event te participeren en het project naar een 'next level' te liften met oog voor detail en afwerking.

 

We maakten in samenwerking van onze klant een bouwplanning in detail op, we zorgden ervoor dat de diverse onderaannemers en externe bedrijven feilloos deze planning konden aanhouden. On site ondersteunde we diverse partijen met het bouwen van de infrastructuur. Last-minute wijzigingen werden in kaart gebracht en werd er waar nodig extra materiaal en crew aangeleverd.   

 

We produceerden in eigen atelier diverse houten pergola's, bruggen, decoratieve elementen, etc. Op locatie namen we de volledige opbouw voor onze rekening. We bewezen dat we van alle markten thuis zijn. We installeerden diverse houten decoratieve elementen, voorzagen het terrein en diverse accomodaties van nutsvoorzeiningen. We bouwden de grootste cocktailbar uit RVS materiaal in de backstage area om de klanten een snelle service te garanderen.  

Tijdens de zomer passeerden we op regelmatige basis om hier en daar de nodige herstellingen en verbeteringen aan te brengen.

 

Dankzij de flexibele inzet en de nodige 'know how' van onze crew slaagden we erin het Q Beach House op de kaart te plaatsen als beste beach-bar van België met een record aantal bezoekers in de zomer van 2021. Op naar editie 2022.

  

Bent u op zoek naar een partner die je project van A tot Z uitwerkt en ook de productionele zorg voor zich neemt bent u bij Flex Solutions BV aan het juiste adres. Sinds kort kunnen wij ook een GPS inventaris maken van een project en dit volledig op basis van coördinaten op locatie uitzetten. Een enorm voordeel voor projecten die meermaals terug keren. 

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op info@flexsolutions.be