Spektakel Musical 1418

Op zondag 20 april vond de première van deze musical plaats. Zowel publiek als pers waren laaiend enthousiast. Spektakel is zeker niet overdreven. Een podium groter dan een voetbalveld, 150 acteurs en figuranten, rijdende voertuigen en zelfs galopperende paarden. De Nekkerhallen daveren van de explosies. Het publiek zit op een gigantische tribune die 150 m voor-en achteruit rijdt, zodat je het gevoel hebt in de actie gezogen te worden. Soms lig je zelfs in de vuurlinie. De bewegende decors zijn een wonder van creativiteit en technisch vernuft. Loopgraven verandreen in een mum van tijd in sluizen of in een kapotgeschoten woning.

Klant 1

WI-creations uit Heist-op-den-Berg

Opdracht

We verzorgden voor dit project ‘custom made’ elektrische installaties, we verwerkten honderden meters LED-strips en profielen en assembleerden mee de draadloos rijdende decorwagens.

Klant 2

Studio Haifax uit St.-M-Bodegem

Opdracht

We trokken kilometers geluidskabels en hingen meer dan 100 Coda speakers. Door het doordacht geluidsontwerp kan elke toeschouwer genieten van een hifi kwaliteit en echte sound beleving. 

Technische coördinatie decor: Yves Vervloet