Studio 100 Story Studio Meir Antwerpen – Springtime 2021

De allereerste immersive story van België opende op 5 mei 2021 de deuren. In deze attractie/beleving stap je letterlijk binnen in het verhaal dat wordt verteld door levensgrote projecties. Via een koptelefoon kan je het verhaal beluisteren. Het is een unieke beleving/ervaring voor het hele gezin.

 

Studio 100 en Citycubes contacteerden ons om hun bij te staan bij het inrichten van de locatie. Allereerst hielpen we onze klanten de verlaten schoenwinkel volledig leeg te halen van meubilair en dergelijke. We bouwden op de gelijkvloers een truss constructie die dienst doet als ophangsysteem voor de projectoren op deze verdieping. Op de kelder verdieping plaatsten we ijzeren beugels tbv de projectoren. Doorheen het gebouw trokken we kilometers kabels om de projectoren aan te sturen,  tevens werden alle kabelwerken voorzien van de juiste connectoren. 

Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen plaatsten we noodverlichting doorheen de gehele wandelroute en werden er in de ontvangst ruimtes 'custom made' LED verlichting geplaatst.

Gezien de locatie ook gebruikt wordt voor B2B events trokken we ook extra stroomkabels zodat er maaltijden ter plaatse kunnen worden opgewarmd.

 

Bent u als exploitant of eigenaar op zoek naar een bedrijf dat je locatie kan inrichten op gebied van nutsvoorzieningen, schrijnwerk, vloeren, schilderen, maatwerk, etc neem dan vrijblijvend contact met ons op info@flexsolutions.be